hake weg bij pec van der haar schuift door

Rene Hake vertrekt bij PEC Zwolle als assistent-trainer. Hij gaat diezelfde functie invullen bij FC Twente. De taken van Hake als eerste assistent worden overgenomen door Gert Peter de Gunst. Dat was afgelopen seizoen al de tweede assistent van trainer Ron Jans. Nieuw in de trainersstaf is Albert van der Haar.

De Gunst was trainer van de beloften en haalde onlangs zijn diploma voor coach betaald voetbal. Van der Haar kwam bijna zijn gehele carrière als speler uit voor de Zwolse club. Tussendoor speelde hij twee seizoenen bij Willem II. Hij sloot zijn carrière in 2012 af bij hoofdklasser Staphorst. Hij ging daarna aan de slag als trainer van A1 bij PEC Zwolle. Die functie moet nu opnieuw worden ingevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.