gzg strijdend ten onder

Het eerste herenteam van GZG Hardenberg is er niet in geslaagd om promotie af te dwingen naar de derde klasse. Op het terrein van Leonidas in Rotterdam ging de ploeg van coach Lucas Roelfsema strijdend ten onder tegen zowel Culemborg (1-5) als Deurne (6-1).

Ondanks de steun van het Hardenbergse publiek, dat in grote getale in de bus was meegereisd, lukte het GZG niet om de goede prestaties in de competitie door te trekken in de play-offs. GZG heren 1 veroverde een ticket voor de promotiewedstrijden door kampioen te worden in de voorcompetitie, maar bleek in de veldslagen niet sterk genoeg, zoals de 300 Spartanen uit de mythologie van Leonidas tijdens de veldslagen bij Thermopylae. De eer van de Hardenbergse strijdkrachten werd gered door goals van Jannick Muis en Alwin Prenger.

Het is GZG heren 1 helaas niet gelukt om promotie af te dwingen naar de derde klasse. De ploeg ging twee keer onderuit tijdens de play-offs in Rotterdam en speelt volgend seizoen dus opnieuw in de vierde klasse. Het team kwam echter wel met iets tastbaars thuis, namelijk 19 bidons van fysiotherapie De Haere. De steun van de praktijk wordt door de spelers erg gewaardeerd en is een lichte troost voor de verkeken promotie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.