Home / archiefcentraal / gzg klaar voor de play offs

gzg klaar voor de play offs

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen heeft het eerste herenteam van GZG Hardenberg met 1-0 gewonnen van Hoogeveen. De ploeg van coach Lucas Roelfsema bleek sterker dan de kampioen en gaat met een goed gevoel richting de play-offwedstrijden om promotie naar de derde klasse af te dwingen.

GZG had moeite om de wedstrijd open te breken tegen een defensief spelend Hoogenveen. De Hardenbergers bewaarden echter hun geduld, bleven door goed verdedigend spel in de wedstrijd en wisten uiteindelijk zelfs de overwinning binnen te halen. Onder toeziend oog van het publiek, dat in grote getale op de seizoensafsluitende wedstrijd en de daaropvolgende barbecue was afgekomen, rondde Frank Nijeboer vlak voor tijd een mooie solo af.

De overwinning op het tot voor kort ongeslagen Hoogeveen geeft GZG vertrouwen voor de play-offs van 21 juni. Dan reist de ploeg met steun van een grote schare fans af naar Utrecht of Rotterdam om te strijden voor promotie naar de derde klasse.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.