Home / archiefcentraal / gvn drie keer nederlands kampioen

gvn drie keer nederlands kampioen

De springselectie van GV Nieuwleusen heeft het turnseizoen uitstekend afgesloten. Het juniorenteam werd eerste op Pegasus Plank en de Senioren pakten het goud op zowel de Pegasus Minitramp als de Tafel Minitramp.

De springselectie was naar Sittard afgereisd voor het NK groepsspringen C Niveau. Het juniorenteam bestaande uit Tamara Kok, Djuna Wesseler, Judith Huls, Henea van Dijken, Willeke Vos, Anouk Bredewold, Myrthe Brekveld, Daphne Schouten en Felicia Westerhof had veel getraind en het resultaat

mocht er zijn.

Er waren veel teams, maar het team van GVN wist door goed en zuiver te springen in de prijzen te vallen. Het junioren team werd eerste op Pegasus Plank en daarmee Nederlands Kampioen. Ook bereikte het team een tweede plek op Pegasus Minitramp.

GVN heeft daarnaast een nieuw seniorenteam bestaande uit oud-turnsters die het springen eens per week weer opgepakt hebben. Jessica ten Kate, Anna Doggen, Maaike Doggen, Esmee Kats, Nina Huzen, Anna Huzen, Renske Bijlenga en René Dunnink hebben de afgelopen maanden hard gewerkt. De tegenstand uit het hele land was groot, maar door te kiezen voor niet de moeilijkste sprongen, maar wel een goede en nauwkeurige afwerking werden er hele goede resultaten behaald.

De senioren werden Nederlands Kampioen op Pegasus Minitramp en Tafel Minitramp, tweede op Pegasus Plank en derde op Minitramp.

Het afgelopen seizoen was al uitstekend, maar een seizoen afsluiten als drie keerNederlands Kampioen is voor GVN een resultaat om enorm trots op te zijn. Volgende week vrijdag en zaterdag zal GVN een recordpoging doen om in 24 uur 10.000 salto’s te springen. Op zaterdag 20 juni komen de turnsters dit seizoen voor de laatste keer in actie tijdens de Dorpenwedstrijd in Dalfsen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.