gratis info avond over sportvoeding

KokkieBikes houdt op maandag 22 juni, in samenwerking met Etixx, een vrijblijvende informatieavond over sportvoeding in Zaal Reimink in Lemelerveld. Een spreker van Etixx zal alles vertellen over sportvoeding en sportdrank, zoals voorbeeld het verschil tussen water/ranja in een bidon ten opzichte van sportdrank.

Deze avond is niet alleen voor fietsers, maar ook voor mensen die andere sporten beoefenen. Voor iedere deelnemer is er een gratis kennismakingsbox. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Opgave is verplicht, dat kan via info@kokkiebikes.nl of 0572-373773. U kunt ook langskomen bij Kokkiebikes aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.