Home / archiefcentraal / gratis info avond over sportvoeding

gratis info avond over sportvoeding

KokkieBikes houdt op maandag 22 juni, in samenwerking met Etixx, een vrijblijvende informatieavond over sportvoeding in Zaal Reimink in Lemelerveld. Een spreker van Etixx zal alles vertellen over sportvoeding en sportdrank, zoals voorbeeld het verschil tussen water/ranja in een bidon ten opzichte van sportdrank.

Deze avond is niet alleen voor fietsers, maar ook voor mensen die andere sporten beoefenen. Voor iedere deelnemer is er een gratis kennismakingsbox. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Opgave is verplicht, dat kan via info@kokkiebikes.nl of 0572-373773. U kunt ook langskomen bij Kokkiebikes aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.