graffiti spuiten voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zorgen of maken zich zorgen over een familielid. Deze kinderen hebben het thuis even iets anders dan de rest. Misschien heb je een moeder die ziek is, een vader met een depressie of een broer met autisme. Dit zijn enkele voorbeelden van ziektes/beperkingen waardoor er een jonge mantelzorger in het gezin kan zijn.

Dus ben jij of ken jij een jonge mantelzorger die er wel even tussen uit wil? Meld je dan aan! Tijdens deze leuke activiteit gaan wij leren graffiti spuiten. Dus heb jij dit altijd al een keer willen doen? Kom dan ook!

De activiteit vindt plaats in jongerencentrum Punt aan de Chevalleraustraat 18 in Ommen en duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Madelon Diender van Carinova Steunpunt Mantelzorg via 06-30732933 of m.diender@carinova.nl. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden, maar opgave is verplicht. Dat kan via bovenstaande gegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.