gewonde automobilist n48 is hardenberger

De automobilist die woensdagmiddag zwaargewond raakte op de N48 tussen Balkbrug en Zuidwolde, is een 50-jarige man uit Hardenberg. Hij werd met onder andere rug- en inwendig letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het slachtoffer, dat richting Balkbrug reed, kwam om onduidelijke reden op de linkerweghelft terecht en botste frontaal met een hem tegemoet rijdende vrachtwagen, bestuurd door een 48-jarige man uit Hoogeveen. Het slachtoffer werd door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Voor de medische hulpverlening werd een helikopter ingezet.

Een inzittende zoon van het slachtoffer (14), de vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder (34) kwamen met de schrik vrij. De weg was voor onderzoek geruime tijd afgesloten. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.