Home / archiefcentraal / geslaagd volleybaltoernooi in de beek

geslaagd volleybaltoernooi in de beek

Afgelopen zaterdag was het dan zover: het GALM volleybaltoernooi ging weer van start. Onder leiding van Henk Kampman werd dit toernooi opgezet in Sporthal de Beek in Baalderveld, met financiële medewerking van de gemeente Hardenberg.

Elke dinsdagmiddag staat een clubje van twintig 50-plussers in Heemse klaar voor een gymnastiekles van een uur onder leiding van Henk Kampman. Tijdens dit uur worden diverse spelen gedaan die allemaal in het teken staan van bewegen met plezier. Niet alleen in Heemse wordt dit uitgevoerd, ook in Gramsbergen, Lutten en het centrum van Hardenberg, dat onder leiding staat van Leida Zweers. Afgelopen zaterdag kwamen deze groepen bij elkaar om te strijden tijdens het volleybaltoernooi.

De vijf teams speelden twintig minuten tegen elkaar onder scherp toezicht van de echtgenoot en zoon van Leida Zweers. Techniek of niet, het gaat allemaal om de punten en het plezier. Tussendoor werden twee pauzes ingelast waarin koffie, thee en een broodje kroket genuttigd kon worden. En reken maar dat deze calorieën goed van pas kwamen, want gezweet werd er zeker.

Na de laatste ronde werden de punten opgeteld en was het wachten op de uitslag. Het was een spannende uitslag met Gramsbergen als uiteindelijke winnaar. Maar winnaar of niet, iedereen werd getrakteerd op appeltaart met slagroom. Aan de organisatie was ook gedacht: zij kregen een heerlijke fles rode wijn.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.