flash jeugd oranje weekend in de schakel

Heeft u nog geen plannen voor aankomend weekend? Kom gerust kijken naar alle Volleybalactiviteiten tijdens het Flash Jeugd Oranje Weekend in de sporthal De Schakel in Nieuwleusen. Volop vertier en vermaak voor de jeugd waaronder een trainingsstage van het Nederlands Jeugd Oranje team (meisjes t/m 17 jaar).

Op vrijdag 5 juni begint het Flash Jeugd Oranje Weekend. Van 17.00 tot 19.30 uur zal Jeugd Oranje een training afwerken. Ook op zaterdagochtend kunt u van 9.00 tot 12.00 uur de training bezoeken. Na de lunch is er ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur een clinic voor de mini’s van Flash, georganiseerd door de selectie van Jeugd Oranje. Rond 16.15 uur begint de warming-up met aanvullend om 17.00 uur de wedstrijd NEDERLAND/Jeugd Oranje – V.C. Sneek (selectie D1 en D2).

Op zondag vindt er ’s ochtends nog een training plaats van 09.00 tot 12.00 uur waarna het weekend aan het begin van de middag zal worden afgesloten. Kortom, genoeg te zien komend weekend in sporthal de Schakel in Nieuwleusen. Kom gerust kijken, u bent van harte uitgenodigd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.