fietsvierdaagse lemelerveld

In de week van 22 juni t/m 25 juni is er weer de jaarlijkse fietsvierdaagse van Lemelerveld. In tegenstelling tot andere jaren is de start dit jaar op het Kroonplein bij Koffiehus de Kletsmajoor. U kunt starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

Ook dit jaar is de organisatie in handen van Cycling Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek. De organisatie is er wederom in geslaagd prachtige routes uit te zetten in de directe omgeving van Lemelerveld. Er zijn twee routes, één van circa 18 km. en één van circa 30 km. Beide routes zullen de zelfde rustplaatsen bezoeken.

U kunt vier avonden komen fietsen, iedereen die minimaal drie avonden fietst krijgt een medaille als aandenken. Op donderdagavond worden de fietsers muzikaal onthaald door Polyhymnia. Zij geven bij terugkomst van de fietsers een miniconcert op het Kroonplein. Er zijn ook kaarten te verkrijgen voor als u maar één avond wilt fietsen. De routes zijn volledig met pijlen uitgezet. Neem voor meer informatie contact op met Kulturhus De Mozaïek, 0572-370306.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.