Home / archiefcentraal / fietsen voor senioren in nieuwleusen

fietsen voor senioren in nieuwleusen

Landstede Welzijn Dalfsen organiseert in samenwerking met de Toerclub Nieuwleusen iedere tweede woensdagmiddag van de maand fietsmiddagen voor senioren. De eerstvolgende keer is dit op woensdag 8 juli 2015.

Het tempo is rustig en onderweg is er een koffiestop. Zowel deelnemers met gewone als elektrische fietsen zijn van harte welkom. Deelnemers worden om 13.30 uur verwacht bij De Olmen aan de Oosterveen 21 in Nieuwleusen. Opgeven is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon naar De Olmen gaan.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.