Home / archiefcentraal / familie willems wint boardingtoernooi

familie willems wint boardingtoernooi

Het was afgelopen zaterdag een drukte van belang op het Westerpark bij VV Marienberg. Maar liefst 24 families gingen de strijd aan om een jaar lang de best voetballende familie in de bak genoemd te mogen worden.

Om 11.00 stipt werd afgetrapt voor een dag vol voetbalplezier voor jong en oud. Familie-boardingvoetbal kenmerkt zich door de regel dat er altijd minimaal één dame in het veld moet staan. Bijzonder hierbij is dat het doelpunt dat door de dame wordt gescoord dubbel telt. Dit leverde in diverse wedstrijden spannende inhaalraces op doordat teams hun hele arsenaal aan damesspelers op tactische wijze inzette!

Rond 16.00 uur kon de wedstrijdleiding de acht kwartfinalisten bekend maken. De kwartfinales waren stuk voor stuk spannende wedstrijden en ook de teams in de halve finale deden niet voor elkaar onder. De grote finale werd gespeeld door de familie De Lange (Tom) en de families Willems. In een spannende wedstrijd trok de familie Willems aan het langste eind en mocht van de organisatie de grote wisselbeker en een riante dinercheque van de Rheezerbelten in ontvangst nemen. We gaan hun binnenkort dus zeker terugzien in het gezellige pannenkoekenrestaurant!

De derde plaats werd een prooi voor de jeugdige familie Pullen. Nadat Hoempa Henk zich geïnstalleerd had en de families de picknicktafels hadden bevolkt bleef het nog lang gezellig.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.