Home / archiefcentraal / extra muzikale fietsvierdaagse lemelerveld

extra muzikale fietsvierdaagse lemelerveld

Al sinds jaar en dag zorgt muziekvereniging Polyhymnia voor de muzikale omlijsting tijdens het binnenhalen van de fietsers van de Lemelerveldse fietsvierdaagse. Zo ook dit jaar op donderdag 25 juni, maar nu met een extra muzikaal tintje. Er is besloten om het binnenhalen van de fietsers op het Kroonplein te doen in plaats van bij de sporthal.

Het belooft een mooie afsluiter te worden van het muzikale seizoen van de fanfare. Zij zullen dit moment dan ook aangrijpen om meer te laten horen dan de oorspronkelijke straatnummers. Ook de slagwerkgroep zal een bijdrage leveren.

Een muzikale afsluiting dus van de fietsvierdaagse én het muzikale seizoen van muziekvereniging Polyhymnia. Vanaf 19.30 uur worden de eerste fietsers weer terug verwacht en zullen de fanfare en de slagwerkgroep hun Kroonplein concert starten. U bent ook als niet-fietser van harte welkom!

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.