Home / archiefcentraal / explosion festival komt met knallende namen

explosion festival komt met knallende namen

Het aftellen tot Explosion Festival is begonnen. Op 3 juli vindt het dancefestival weer plaats op de Voormars in Ommen. De line-up is compleet en niet te min. Ook dit jaar komen stevige namen uit de dance-scene de festivalliefhebbers uit Ommen en omstreken het feest van hun leven geven. De zevende editie wordt weer een mix van oude vrienden en nieuwe helden.

Explosion zou Explosion niet zijn zonder het duo Mister Fuzz & Delight. Al sinds 2009, toen nog op het Vrijthof, zijn ze bij het festival in staat ieders voeten van de vloer te krijgen. Naast de residenten, haalt Explosion ook dit jaar weer nieuwe topacts en jong talent naar het hart van het Vechtdal.

Dit jaar heeft de organisatie wederom de mannen van LNY TNZ weten te strikken. De trap-techno heren reizen de wereld rond langs steden als Sydney, Las Vegas en Vancouver en weten zodoende prima hoe een dik feest gevierd wordt.

Ook de 24-jarige dj NAFFZ ft. Mc Sherlock komt naar de Voormars. Hij werkte al samen met grote namen als Yellow Claw, FeestDJRuud en Dirtcaps. Inmiddels staat NAFFZ zelfs onder contract bij het label van de nummer één DJ in de wereld, Hardwell. Giocatori is weer van de partij, zijn werken nu samen met Nicky Romero aan een remix.

De volledige line-up bestaat voor de rest uit Girls Love DJs, David Ghetto, Puinhoop KOLLEKTIV en Cesqeaux. Meer informatie over de acts, kaartverkoop en het festival vind je op de website www.explosionfestival.nl.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.