Home / archiefcentraal / etixx infoavond bij reimink

etixx infoavond bij reimink

KokkieBikes organiseert op maandag 22 juni een gratis en vrijblijvende infoavond bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Hiervoor zijn alle fietsers, triatleten, hardlopers, voetballers, handballers, volleyballers en welke sporters je nog maar meer kunt bedenken, uitgenodigd.

Ben jij een van de sporters die eindelijk eens duidelijk een beeld wil krijgen van gezonde voeding en sportvoeding? Vraag jij je soms af welke producten nou echt effectief prestatiebevorderend werken? Zijn hydratatie en recuperatie belangrijke aspecten in jouw sport of zegt dit jou helemaal niets?

In alle gevallen ben je van harte welkom op de Etixx-infoavond! Etixx is onder andere sponsor van Etixx Quick step, Feyenoord en Club Brugge. Op de infoavond krijg je een wetenschappelijk onderbouwde uitleg van een enthousiaste spreker.

Geef je op via info@kokkiebikes.nl en je ontvangt na afloop van de avond een gratis proefpakket ter waarde van €10. Zo kan je thuis meteen alles eens uitproberen! Op 22 juni is de zaal open vanaf 19.00 uur, de presentatie start om 19.30 uur. Er staat een kopje koffie voor je klaar!

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.