Home / archiefcentraal / emmen wint boardingtoernooi in marienberg

emmen wint boardingtoernooi in marienberg

Onder zonnige weersomstandigheden werkten acht eerste elftallen zich afgelopen zaterdag in het zweet tijdens de twintigste editie van het Lelie Boardingtoernooi in Mariënberg. VV Emmen bleek uiteindelijk de sterkste.

Titelverdediger Voorwaarts was wederom aanwezig maar kwam niet tot de laatste vier. Die eer was toebedeeld aan Bergentheim, OZC uit Ommen, Mariënberg en V.V. Emmen.

Laatstgenoemde nam voor het eerst deel aan het altijd gezellige voetbaltoernooi op sportpark het Westerpark. De zondag eersteklasser werd eerste in haar poule, met Mariënberg als nummer twee. In de andere poule beschikte Bergentheim over de beste papieren en eindigde OZC als runner-up.

Op het eind van het seizoen was er dus toch nog een kleintje kanaalderby want Mainbarg kruiste de degens met Banthum. De roodzwarten wisten te winnen van de ploeg van de afscheidnemende trainer Harry Warmelink. De andere kwartfinale werd een prooi voor V.V. Emmen.

OZC won vervolgens de strijd om de derde plek en verwees Banthum naar de vierde stek. De finale tussen Emmen en Mariënberg leek uiteindelijk toch een prooi te worden voor de organiserende vereniging. Echter, een verdedigingsfout in de allerlaatste seconden van het duel gaf Emmen de mogelijkheid om langszij te komen (4-4).

Shoot-outs moesten de beslissing brengen. Daar waren de heren voetballers uit Emmen toch iets beter in en zij mochten zich in deze jubileumeditie kronen tot de terechte winnaars.

Zoals gebruikelijk werd het toernooi afgesloten met een fijn stukje muziek, een koud biertje, warme hamburgers en beenham en flink wat gezelligheid.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.