de bazuin brengt serenades aan ommenaren

Is dat even schrikken. Zit je net televisie te kijken of je denkt nog even de was te strijken: staat er opeens een fanfare in je voortuin. Dit overkwam een aantal mensen afgelopen woensdag in Ommen. De Bazuin bracht in het kader van de week van de Amateurkunst een aantal serenades “uit blik”.

Jolanda Grootens, de moeder van een orkestlid, was vijftig geworden en wist niet wat ze zag toen het orkest achter de heg vandaan kwam. Een jarige schrok zich rot en Herman en Liesbeth Weelink waren totaal verrast toen de tuin vol stond met muzikanten vanwege hun 25-jarig huwelijksjubileum. Ook Douwe Bron kreeg een serenade, staand op zijn Balkon aan het Vrijthof, voor zijn tomeloze inzet bij allerlei activiteiten in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.