danceclip dalfsen in premiere

Komende zaterdag gaat de dancefilm van Dansschool Before in première. In het Agnieten College in Nieuwleusen zijn de beelden voor het eerst te zien.

Het idee van de dancefilm ontstond zo’n drie jaar geleden en een jaar later vond de opnamedag daadwerkelijk plaats. “Wij vinden het resultaat geweldig geslaagd”, laat de dansschool weten. “We nodigen iedereen dan ook uit om naar de première te komen kijken.” De avond begint om 19.00 uur met een danspresentatie, daarna volgt de making off en als afsluiter is er de presentatie van de clip.

Zaterdag gaat de film ook online. “We roepen iedereen op de film te delen en te liken, om zo aan Nederland te laten zien dat Dalfsen cool is en dat jongeren in Dalfsen in staat zijn een productie van te grond te krijgen.”

De film is tot stand gekomen door: Mike Medina (camera, regie en montage), Emmelie Luiken (dance and choreography), DJ Udex (soundtrack) en Danschool Beforce.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.