Home / archiefcentraal / dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

Dinsdag 23 juni start in openluchtzwembad Gerner de 32e Nationale Zwemvierdaagse. Dit evenement kent jaarlijks een kleine 400 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind als beloning de verdiende medaille. Er zijn in Dalfsen deelnemers die alle 31 voorgaande medailles in hun bezit hebben.

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openluchtzwembad Gerner organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, penaltyschieten, enveloppen trekken, springkussen, ballontovenaar, broodje knakworst eten, demonstraties, stuivertje duiken en suikerspin eten zijn van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 23 juni om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 19.30 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan mag ook ‘s ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost € 7,25 en opgeven is al mogelijk. Dit kan via de receptie van het zwembad aan de Haersolteweg 14 in Dalfsen.

Meer informatie vind je op www.dalfsen.nl/zwembad of je kunt bellen met het zwembad: 0529-431882.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.