dagje mooi vilsteren wordt vilsteren bruist

Zaterdag 4 juli wordt Dagje Mooi Vilsteren wordt voor de 22e keer gehouden. Voorgaande jaren werd Dagje Mooi Vilsteren nog onder de paraplu van Plaatselijk Belang Vilsteren georganiseerd. Om Dagje Mooi Vilsteren de aandacht te geven die het verdient is besloten om hiervoor een aparte stichting op te richten met een eigen bestuur. Inmiddels is dit een feit en wordt Dagje Mooi Vilsteren vanaf heden georganiseerd onder de naam Vilsteren Bruist!

Tijdens Vilsteren Bruist! Kunt u naast de vrije toegang tot vele prachtige gebouwen die Vilsteren rijk is genieten van een dag vol Cultuur, Ambachten, Workshops en Entertainment. Naast de jaarlijkse rommelmarkt is er ook dit jaar weer een uitgebreide ‘kunst en natuurmarkt’. Op deze markt zijn er veel zelfgemaakte producten; van hippe accessoires tot mooie sculpturen, van heerlijke wijnen tot de lekkerste jam van het Vechtdal. Met in de ooghoek de prachtige molen, een genot om overheen te struinen!

Het dorp Vilsteren zal ten behoeve van de veiligheid van 9:00 uur tot 16:00 uur afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven. Voor bezoekers van Vilsteren Bruist zijn in Vilsteren parkeerplaatsen ingericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.