Home / archiefcentraal / concert voices in lemelerveld

concert voices in lemelerveld

Het koor Voices viert zaterdag 20 juni het 35-jarig bestaan met een feestelijk concert in de Heilig Hart Kerk in Lemelerveld. Het thema van het concert is ‘vriendschap’.

Na 10 jaar wordt het weer eens tijd om een concert te geven, zodat iedereen kan genieten van het repertoire van Voices. Het is een enthousiaste groep meiden/dames die houden van zingen, gezelligheid en plezier met elkaar. Vele leden zijn dan ook al 12,5 of 25 jaar lid van dit koor.

De repetitie is op donderdagavond. Om 19.45 uur staat koffie of thee klaar, zodat iedereen eerst lekker bij kan kletsen en om 20.00 uur begint de repetitie. Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom. Het repertoire bestaat uit moderne Nederlands en Engelstalige liedjes, welke worden gezongen tijdens weekendvieringen, zo’n 10 keer per jaar.

Het koor staat onder leiding van Mieke Bruins (dirigent en gitarist), met muzikale begeleiding Marion Mulders (keyboard) en Marthijs Den Ouden (drum). Het thema dat wij hebben gekozen is vriendschap. Speciaal hiervoor hebben we gezocht naar mooie en toepasselijke liedjes van onder andere U2 en Guus Meeuwis. De liedjes zijn muzikaal uitgewerkt door Mieke en Marion.

Wij zouden het heel leuk vinden u te ontmoeten tijdens het concert op zaterdagavond 20 juni om 20.00 uur in de Heilig Hart Kerk in Lemelerveld. De kerk is open vanaf 19.30 uur. Entree is gratis, bij de uitgang zal een deurcollecte worden gehouden.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.