Home / archiefcentraal / comfortabel kamperen bij de lemeler esch

comfortabel kamperen bij de lemeler esch

Kom genieten en ontdekken bij Natuurcamping De Lemeler Esch! Gelegen aan de voet van de Lemelerberg verblijf je in een unieke omgeving waar je comfortabel kunt kamperen met je eigen kampeermiddel. Voor gasten die niet over een eigen kampeermiddel beschikken, zijn er verschillende, bijzondere accommodaties beschikbaar. De camping biedt ontelbare fiets- en wandelmogelijkheden. Op de receptie liggen dan ook diverse wandel- en fietsroutes gratis klaar.

Het Boscafé is het hele jaar door, iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Hier kan je terecht voor huisgemaakte taart, een stevige lunch of een lekkere pannenkoek. In het kampeerseizoen is dineren ook mogelijk. Gedurende het hele kampeerseizoen is de campingwinkel geopend. Elke ochtend worden er verse broodjes gebakken en zijn er kranten beschikbaar. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken bij de uitgebreide speelmogelijkheden. Zo zijn er een speelvijver en speelbos met waterpompen, verwarmd buitenzwembad, hooischuur met tractor en speeltoestellen op de kampeervelden.

Voor kampeerders is het elke dag mogelijk om aan te komen of te vertrekken. Meer informatie is te vinden op www.lemeleresch.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.