cf kunststofprofielen viert 25 jarig jubileum

Zaterdag 20 juni werd het 25-jarig jubileum van CF kunststofprofielen uit Gramsbergen groots gevierd. Alle 147 medewerkers en hun partners waren uitgenodigd om dit jubileum samen te vieren.

De creatieve doeners van VILLA5 organiseerden diverse activiteiten voor het personeel. Iedere bezoeker heeft een actieve, culinaire en creatieve workshop gevolgd. Van kleiduivenschieten tot cocktails shaken en kunstwerken schilderen. Na het maken van de groepsfoto en het deelnemen aan de feestquiz, was het tijd voor een culinair hoogstandje, verzorgd door De Uitdaging. De avond werd afgesloten met een groot feest, begeleid door de band Empire.

CF kunststofprofielen is in 1990 begonnen met één productielijn. Tegenwoordig is het een moderne onderneming met 35 productielijnen en met ruime ervaring in de kunststofprofielen branche. De ontwikkeling van klantspecifieke kunststofprofielen is de belangrijkste activiteit voor de organisatie. In 2010 is er een nieuwe productiehal gerealiseerd met een totale oppervlakte van maar liefst 11.000 m2.

Kijk voor meer informatie op www.cf-kunststofprofielen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.