Home / archiefcentraal / camping si es an bestaat 50 jaar

camping si es an bestaat 50 jaar

Van één tentje bij de boerderij tot volwaardige camping van tien hectare in het Reestdalgebied met WiFi, grote speeltuin, oplaadpunten voor elektrische fietsen en luxe aangelegde kampeerplekken. Camping Si-Es-An in Balkbrug viert dit jaar haar 50-jarig bestaan.

Camping Si-Es-An in Balkbrug richt zich op fietsers en wandelaars die van rust, ruimte en natuur in het Reestdal willen genieten tijdens hun welverdiende vakantie. “Maar ook andere vakantiegangers zijn welkom”, aldus de familie Snoek die al 50 jaar de camping runt. “En altijd met een kopje koffie in de boerderijkantine bij aankomst. Dat hoort erbij.”

Ook nu de derde generatie Snoek, het ondernemende koppel Willeke en Jarno Keizer, de camping vorig jaar heeft overgenomen. Onder het toeziend oog van Han en Henny hebben zij veel veranderd. Er kwamen 25 extra kampeerplekken, 4 ruime camperplekken, een geheel vernieuwde entree, nieuw logo, nieuwe website en nog veel meer.

De grootste verandering was de doelgroepkeuze vertellen Willeke en Jarno: “De keuze om ons te gaan richten op wandelaars en fietsers was de belangrijkste aanpassing. Het prachtige natuurgebied het Reestdal leent zich hier ook perfect voor. De camping kenmerkte zich al door rust, ruimte en natuur, waardoor fietsers en wandelaars zich daar prima en snel thuis voelden.”

Het jubileumjaar wordt gevierd met vele leuke activiteiten in het weekend van 19, 20 en 21 juni. Zaterdag 20 juni vanaf 15:00 uur is de receptie bij de boerderijkantine. Kijk voor meer informatie op www.si-es-an.nl.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.