bv natuurlijk kant en klare duurzaamheid

‘‘Daarbinnen is een heleboel mogelijk. Wij werken steeds vaker met concepten, waardoor het voor iedereen met bepaalde wensen veel gemakkelijker is om duurzame aanpassingen te doen. Je kiest dan namelijk voor een compleet installatie pakket die zich al eerder bewezen heeft en die is samengesteld door professionals. Zo hoef je er zelf niet lang over na te denken.

Zo kun je bijvoorbeeld al een instap pakket kiezen zodat je ook met een relatief kleine portemonnee (vanaf 3500 euro) toch duurzame keuzes kunt maken. Dan heb ik het bijvoorbeeld over een warmtepompboiler en CO2 gestuurde ventilatie (ventileren op basis van meetwaarden). Het andere uiterste is de BV Natuurlijk aanpak met all-in-one pakketten, waarmee je energie neutraal kunt worden ook met een bestaand huis. Met deze aanpak pak je alle gebieden mee, zoals op isolatie, ventilatie, verwarming, energieopwekking, comfort en vooral gezond wonen.

We merken dat het aanbieden van veel losse systemen bij klanten zorgt voor onduidelijkheid. Met onze pakketten maak je de keuze voor de klant een stuk gemakkelijker. Daarnaast zijn de installaties van Nederlandse fabrikanten en zitten er goede garantie regelingen aan verbonden. Binnen een pakket zijn de installaties ook op elkaar afgestemd en hebben ze zich eerder bewezen, wat problemen voorkomt en rendement garandeert.

Voor meer informatie over de mogelijkheden met duurzame installatie pakketten neem je contact op met Willemsen Installatie BV via info@willemsen-installatie.nl. Heb je een vraag voor de BV Natuurlijk? Stuur dan een mailtje naar info@bvnatuurlijk.nl of kijk eens op www.bvnatuurlijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.