boekhouder nieuwleusen veroordeeld

Een voormalige boekhouder van een bedrijf uit Nieuwleusen is veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur wegens het verduisteren van geld van zijn oude werkgever. De man uit Sibculo gebruikte na zijn ontslag de creditcard van zijn werkgever om bijna 9000 euro te verduisteren. Dat meldt RTV Oost.

De man vond dat zijn werkgever hem nog geld schuldig was en bleef gedurende een half jaar met de creditcard geld opnemen. Hij stopte pas toen het bedrijf de verduistering ontdekte en de kaart blokkeerde.

Volgens de officier van justitie maakte de man misbruik van zijn kennis van de zwakheden in de administratie van het bedrijf en nam hij ook nog eens meer geld weg dan waar hij naar eigen zeggen recht op had. Het zou gaan om bijna twee keer zoveel. De man moet zijn voormalige werkgever een schadevergoeding betalen van 8917 euro en 50 cent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.