Home / archiefcentraal / blijft action ommen in marktgebouw

blijft action ommen in marktgebouw

In Ommen gaat het gerucht dat de Action binnenkort wel eens kan vertrekken uit het Marktgebouw. De winkel zou van plan zijn te verhuizen naar een locatie buiten het centrum. Het Marktgebouw in Ommen is gloednieuw en een eventueel vertrek van de Action betekent verdere leegloop van het centrum.

Sallands Goed Makelaars is verhuurder van het pand. “Dat is het negatieve Ommer gepraat”, laat een woordvoerder weten. “De Action heeft bij ons gewoon een tienjarig huurcontract.” Action Nederland wilde niet ingaan op de geruchten.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.