Home / archiefcentraal / besthmenerberg steunt kika

besthmenerberg steunt kika

Arrangementen

Recreatiecentrum Besthmenerberg is gelegen in de bossen van Ommen en beschikt over zowel kampeerplaatsen en bungalows. Tijdens de Wandelvierdaagse biedt Besthmenerberg een bungalow- en een kampeerarrangement aan. Bij deze arrangementen is de inschrijvingskaart voor de vierdaagse inclusief. Meer informatie is te vinden op www.besthmenerberg.nl/wandelvierdaagse.

Gratis vakantie voor gezin

Naast de expositie op 25 juni stelt Besthmenerberg ook een bungalow beschikbaar voor een gezin met een kindje met kanker. Op 28 juli is er een barbecue in het restaurant waar ‘Kunst doet Goed’ ook aanwezig is. Ook hierbij gaat tien procent van de opbrengst naar KIKA.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.