bergzicht gezellige camping in unieke omgeving

Een heerlijke omgeving om eindeloos te wandelen, te fietsen en te kanoën, maar ook voor diverse andere actieve outdooractiviteiten. Maar er zijn meer redenen waarom veel mensen voor een vakantie op Bergzicht kiezen. Want camping Bergzicht is een goed geoutilleerd vakantiecentrum met een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. Op een goed verzorgd terrein vind je royale kampeerplaatsen voor tent of caravan en uitstekende sanitaire en recreatieve voorzieningen.

Daarnaast kan je kiezen voor een verblijf in één van onze luxe chalets. In alle gevallen kan je genieten van de uitgebreide voorzieningen die camping Bergzicht te bieden heeft. Voor de kinderen zijn, verspreid over het terrein, diverse speelvoorzieningen geplaatst. Bergzicht is voor velen een sfeervol

begrip, voor anderen een nieuwe, verademende vakantie-ervaring.

Op een ontspannen, sportieve en verantwoorde wijze heerlijk even bijkomen en genieten van de schitterende omgeving. De omgeving van Ommen, met het Vechtdal en de Lemelerberg, staat bekend als een van de mooiste streken van ons land. De afwisseling die je hier binnen handbereik aantreft mogen we gerust uniek noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.