alfa accountants houdt open huis in hardenberg

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert op 26 juni een open huis ter gelegenheid van het nieuwe pand aan de Hessenweg 29 in Hardenberg. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 15.00 en 19.00 uur om het kantoor te bekijken en bij te praten met de medewerkers.

Alfa is per 26 mei verhuisd naar het nieuwe kantoorpand aan de Hessenweg. “De locatie is uniek, aan de rand van het centrum van Hardenberg. Het is een prachtige zichtlocatie, is goed bereikbaar voor onze klanten en heeft een mooie, moderne werkomgeving voor onze collega’s”, vertelt Wim Kappers, accountant en vestigingsleider van Alfa in Hardenberg.

Officiële opening

Lokale ondernemers, klanten, relaties en andere belangstellenden uit de regio worden uitgenodigd tijdens het open huis op 26 juni. De officiële opening wordt verricht door Douwe Prinsse, wethouder van de gemeente Hardenberg. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Hendrik Bouwmeester, directievoorzitter van de Alfa vestigingen in Hardenberg en Nijverdal. Bouwmeester: “Wij hopen uiteraard op een grote opkomst. Het open huis zal in het teken staan van kennismaken, bijpraten en het laten zien van ons prachtige pand. Aangevuld met perfecte, lokale catering.”

Donaties en deelname Twitteractie

Tijdens de duur van het open huis, 26 juni tussen 15.00 en 19.00 uur, wordt van elke tweet of retweet met #alfahardenberg €0,50 overgemaakt naar Hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg. Kappers: “Als er klanten en relaties zijn, die van plan zijn iets te geven in verband met de opening van het nieuwe kantoor, dan waarderen wij het bijzonder als zij dit doen in de vorm van een donatie aan Hospice ’t Huis aan de Vecht. Op deze manier hopen wij lokaal, dichtbij onze relaties te staan.” Een eventuele bijdrage kan gestort worden op rekeningnummer NL34RABO0354801678 ten name van Alfa Accountants en Adviseurs onder vermelding van ‘Donatie Hospice ’t Huis aan de Vecht’.

Over Hospice ’t Huis aan de Vecht

Hospice ’t Huis aan de Vecht biedt zorg aan ernstig (terminaal) zieken waarbij behandeling, gericht op genezing, niet meer mogelijk is en de levensverwachting, naar medisch inzicht, circa drie maanden is. Kijk voor meer informatie over Hospice ’t Huis aan de Vecht op www.hospicegroepvechtzathe.nl.

Over Alfa

Alfa Accountants en Adviseurs is thuis in het lokale midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Onder de opdrachtgevers bevinden zich vele familiebedrijven. Naast de ‘traditionele’ accountancy-diensten als administraties, managementinformatie, jaarrekeningen, aangiften en belastingadvies heeft Alfa ook specialisten op het gebied van onder andere subsidies, ruimtelijke ordening, financiële planning, financiering, bedrijfsopvolging en salarisadministratie in huis. Met 28 kantoren, verdeeld over geheel Nederland, geeft het kantoor ook letterlijk invulling aan de merkbelofte ‘Overal dichtbij’. Voor meer informatie, kijk op www.alfa.nl..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.