afsluiting week van de amateurkunst

Zo heeft Crescendo onder meer een leerlingenorkest, een jeugdorkest, een orkest en een malletband. Leerlingen worden geschoold bij de stichting Harmonie en Fanfare Muziekonderwijs Ommen (HaFaMO). Crescendo organiseert veel activiteiten, zoals het jaarlijkse concert, zomerconcerten, deelname aan concoursen en studieweekeinden. Gezelligheid en muziek zijn daarbij belangrijke speerpunten. Tijdens het Bostheater concert waagt het harmonieorkest zich aan populaire nummers van wereldberoemde bands als de Rolling Stones en Deep Purple, maar ook het Zeeuwse Bløf komt voorbij waaien.

Crescendo is een goed bezet orkest , met sterke hout- en kopersecties. In samenwerking met popkoor Vocaliscious wordt een leuk en vlot programma neergezet dat ongetwijfeld bij muziekliefhebbers van jong tot oud in de smaak gaat vallen. Vocaliscious is ontstaan uit het muzikale brein van Anneke Veldman en Betsy Kalma. Het koor bestaat uit zo’n zeventig ‘nachtegaaltjes’, die door dirigent Karlijn Kunnen op toon worden gehouden en naar hoge muzikale toppen worden gestuwd.

Het repertoire is welbekend en bestaat onder meer uit ‘Oh, What A Night’, oorspronkelijk van Frankie Valli & The Four Seasons, maar uit de vergetelheid geschopt door The Jersey Boys, ‘California Dreaming’ van The Mamas & The Papas en ‘To Make You Feel My Love’ van Adele, om een tipje van de sluier te lichten.

De muzikale vrijage tussen Crescendo en Vocalicous kan gratis worden bijgewoond op zondag 7 juni vanaf 15.15 uur in het bostheater van Ommen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het bostheater is bereikbaar via de ingang van het vakantiepark en vanaf de parkeerplaats aan de Steile Oever. De route is met padwijzers aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.bostheaterommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.