Home / archiefcentraal / 36e tronktoernooi in ommen

36e tronktoernooi in ommen

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli staat het 36e keer Tronktoernooi op het programma. Dit is een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar is dat de Spelweek in Ommen.

De deelnemende teams uit Ommen zijn Herberg, De Zaak, Big Bull, Burggraaf, Tronk en SC Clees. Uit Witharen doet het Vijn team mee. De wedstrijden beginnen vrijdag 3 juli om 19.00 uur en eindigen om 21.15 uur. Op zaterdag gaat het vanaf 11.00 uur verder, waarna de finale gespeeld wordt om 16.15 uur.

De prijsuitreiking is ‘s avonds om 22.30 uur in Eetcafe De Zaak aan de markt in Ommen. De locatie van het voetbalveld is de Paardeweide, gelegen in het Laarbos te Ommen. Het veld ligt aan de zandweg achter de ijsbaan.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.