Home / archiefcentraal / ze rijden goed bij pc avereest

ze rijden goed bij pc avereest

Lobke Smit reed op het concours hippique in De Wijk met haar pony Rebelle in het klassiek springen een foutloos parcours in de klasse B, cat. D en won de 1e prijs met maar liefst 86 stijlpunten! Dat meldt Jacqueline ten Kate-Borgers van ponyclub Avereest ons.

Tessa Rumph reed dressuur in De Wijk en won twee keer de 1e prijs in de klasse L1, cat. B/C met haar pony I Follow You. Het was haar derde selectiewedstrijd en ze mag naar de finale van de Phone House Dressuur Cup die op 5 juni in Zuidwolde plaatsvindt. Fieke ten Kate won met haar pony Ferdinand in De Wijk de 3e prijs in de dressuur klasse M1, cat. D/E.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.