Home / archiefcentraal / winst voor vrouwen 1 asc62 dalfsen

winst voor vrouwen 1 asc62 dalfsen

Vrouwen 1 van ASC’62 heeft zaterdagmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen gewonnen. De Dalfsenaren bleken te sterk voor HZVV uit Hoogeveen. Het duel eindigde met in een 8-0 overwinning voor de thuisploeg. Fenna Borger stuurde een verslag.

Tegen ONS BOSO Sneek, een week eerder, speelde ASC’62 zonder Nienke, Marleen, Rebecca, Alie en Eva. Voorafgaand aan de wedstrijd leek het er op dat ze vandaag weer mee konden spelen, maar dat zou pas vlak voor de wedstrijd worden beslist.

In de eerste helft werden vier doelpunten gescoord en de rust kwam HZVV op een grotere achterstand te staan doordat ASC’62 nog vier keer scoorde. Voor ASC’62 stond niets meer op het spel maar het team wilde een goed verlopen seizoen natuurlijk in stijl afsluiten. Tegenstander HZVV had het moeilijk tegen de thuisploeg. HZVV kent sowieso een lastig seizoen. De club uit Hoogeveen staat op een vierde plaats van onderen en is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor klasse behoud.

Na deze wedstrijd kunnen de speelsters van ASC’62 op vakantie. Ze hebben de afgelopen maanden keihard getraind en krijgen nu even rust. Het nieuwe seizoen start eind juli voor Vrouwen 1. Op Sportpark Gerner wordt dan weer begonnen met de eerste training als voorbereiding op een nieuw seizoen in de 1e klasse.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.