win kaarten voor stone rock festival

Stone Rock Festival vindt op zaterdag 6 juni plaats aan de voet van de Zwevende Kei in Dalfsen. Het festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en zal daarom groots uitpakken. Dit jaar gaat Stone Rock Festival haar lustrum op een onvergetelijke manier vieren. Tijdens de vijfde editie van het festival staan beleving, rocken, relaxen en feest centraal. Dit jaar wordt het feest gevierd met als headliner De Raggende Manne!

Daarnaast staan onder andere Mandrake’s Monster, The Indien en Magnetic Spacemen op het programma. Uiteraard staat de jaarlijkse huisrocker Poor John weer op een van de podia van het festival.

Kaarten winnen

Wil jij gratis naar Stone Rock Festival? De organisatie verloot drie keer twee kaarten! Maak een foto of een filmpje van je mooiste, grappigste en leukste rockmoves en stuur deze naar promotie@stonerock.nl met als onderwerp prijsvraag Vechtdal Centraal. Wie weet sta jij zaterdag 6 juni te rocken onder de Zwevende Kei in Dalfsen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.