Home / archiefcentraal / wildeboer ook sterk in beregening

wildeboer ook sterk in beregening

Wildeboer uit Nieuwleusen heeft een ongekend uitgebreid assortiment aan producten voor de landbouw, tuinbouw, bouw & installatie en de particuliere markt. Om te zien wat het bedrijf allemaal levert, kan je een kijkje nemen in de webshop. Deze is eenvoudig te vinden via een zoekmachine op internet. Maar bent je in de buurt, ga dan eens langs.

Beregening

Ga je de riolering of hemelwaterafvoer aanpakken of in de tuin aan het werk? Dan kan je bij Wildeboer terecht. Een van de sterke punten waar Wildeboer je over kan adviseren, is het aanleggen van een watergeefsysteem voor de (groente)tuin, paardenbak of kas. Vind je slepen met slangen ‘een zware bezigheid’? Dan kan je dat achter je laten door bijvoorbeeld een ondergrondse ringleiding aan te brengen.

Bij water geven is de gelijkmatige verdeling van het water over het oppervlak het belangrijkste criterium. Er zijn verschillende manieren om water toe te dienen. Sproeiers zijn het meest gangbaar, maar er bestaan ook systemen die het water per plantvak doseren door middel van druppelirrigatie. Kort gezegd is beregening een samenspel van het totaal benodigde water, bepaling van de leidingdiameter en uiteindelijk de keuze van de juiste pomp. Hoeveel er ook te vinden is op internet, jouw tuin is uniek en daar zal een persoonlijk advies en een berekening voor gedaan moeten worden om een werkend systeem te realiseren.

Vrijblijvend advies

Voor een vrijblijvend advies staat een deskundig team voor je klaar. Je bent van harte welkom bij het bedrijf aan de Evenboersweg 16 in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.