Home / archiefcentraal / vov wil weten wat er met rotbrink gebeurt

vov wil weten wat er met rotbrink gebeurt

De VOV wil van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen weten wat er met de Rotbrink in Ommen gaat gebeuren. Dinsdag heeft het college de gemeenteraad laten weten dat het college geen medewerking meer zal verlenen aan de plannen van Focus.

“Al enige keren heeft u de raad bijgepraat over de plannen van een Retailpark op de Rotbrink. Ook Focus heeft de raad geïnformeerd over hun plannen op de Rotbrink. Tijdens een bijeenkomst heeft de directeur Rotbrink aangegeven dat er meerdere bedrijven interesse hadden om zich te vestigen op de Rotbrink, maar dat deze verzoeken waren afgewezen. Reden: bestemmingplan technisch en/of de wens voor een uitrit op de Balkerweg.”, zegt fractievoorzitter Gerrit de Jonge.

De VOV wil weten welke plannen van geïnteresseerden zijn afgewezen en waarom, hoe het college verder gaat met de plannen bouten en moerenplein (Takman – van Lingen – van Dijk bouw) en of het college bereid is om bedrijfswoningen toe te staan en een bestemmingsplanwijziging aan de raad voor te leggen.

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.