vilsteren e2 kampioen

Zaterdag werden de jongens van Vilsteren E2 kampioen in Nieuwleusen. Het kampioenschap was voor hen niet helemaal vanzelfsprekend. In een leuke competitie met gelijkwaardige teams maakten de spelers onder leiding van Arjan en Frank zaterdag de kampioenstitel tot een ware overwinning. Als leeuwen vochten ze voor de felbegeerde punten. Met een 2-3 eindstand op het scorebord, kon hun overwinning in Nieuwleusen worden gevierd.

Jaro, Stef, Tycho, Jelmer, Dani, Tom, Dylan, Harm (zaterdag afwezig) en Diede zijn dit jaar ongeslagen kampioen geworden en hebben dus hun kampioenschap meer dan verdient. De winst van zaterdag leidde tot de nummer 1-positie met op een punt volgend OZC E9.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.