verrassende combis ommer music happening

Over anderhalve week is het al zover. Hét evenement waar percussie, classic rock, klassiek, dance en pop elkaar ontmoeten: de Ommer Music Happening. Door de verrassende muziekcombinaties en de afwisseling van verschillende stijlen, gaat u op zaterdag 30 mei een mooie en spectaculaire avond beleven. De Carrousel in Ommen wordt deze avond omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal.

Alle stijlen komen aan bod: van Karl Jenkins tot Armin van Buuren, van AC/DC tot Disney, uitgevoerd door enthousiaste musici en artiesten. Deze avond is dus voor iedere muziekliefhebber. Extra speciaal is de komst van artiest Roy van Iersel, bekend van onder andere de musicals Tarzan en Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.

Naast Roy van Iersel staan het slagwerkensemble van muziekvereniging SDG Ommen, Simone Hekman, Barbara Lok, popkoor Canta Libre, het Ommer Mannenkoor, kinderkoor SoliKids, dansgroep Elle Dansé i.s.m. ASC Dalfsen, DJ RednaZ en violiste Chloë Elsenaar op het podium.

Heeft u zin gekregen in een heerlijk avondje uit in Ommen? Zet dan zaterdagavond 30 mei in uw agenda. De zaal van de Carrousel is om 19.30 uur open. U haalt uw kaartje voor € 12,50 bij de voorverkoopadressen Ladies Only, Pr. Julianastraat 43 en Lake Side, Brugstraat 25 in Ommen. Aan de zaal kost een kaartje € 15,-.

De Ommer Music Happening wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Ommen, VSBfonds, OCB Bouw b.v., Meijerink grafisch bedrijf, Van Elderen accountants en belastingadviseurs, Lake Side en Ladies Only.

Blijf op de hoogte van de Ommer Music Happening via de website van muziekvereniging SDG Ommen: www.sdgommen.nl en via de speciaal opgerichte website: www.ommermusichappening.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.