stone rock houdt ride in voor vechtzathe

Stichting Decibel Dalfsen en Stone Rock Festival houden op zaterdag 6 juni een ride‐in verzorgen voor de Road Rocket Café Racers Club. Deze ride‐in vindt plaats voor het begin van Stone Rock Festival en zal hier ook eindigen.

Stichting Decibel organiseert de ride‐in om geld in te zamelen voor Hospice Groep Vechtzathe. De Road Rocket Café Racers Club zal de ride‐in, die in Dalfsen plaatsvindt, rijden met ruim vijftig Café Racers. De ride‐in is vrij toegankelijk voor iedereen die wil komen kijken. Hiermee wil Stichting Decibel Dalfsen geld inzamelen voor Hospice Groep Vechtzathe.

De ride-in start om 17.00 uur bij de Vechtzathe in Dalfsen en zal dan door Dalfsen rijden en eindigen op het festivalterrein van Stone Rock Festival. Daar worden de motoren tentoongesteld en wordt het bedrag bekend gemaakt dat Stone Rock Festival heeft binnengehaald voor de Hospice in Dalfsen. Wilt u ook een steentje bijdragen? Donaties kunnen gestort worden op NL48RABO0168451719 onder naam van Hospice Dalfsen.

De Road Rocket Café Racers Club is een motorenclub voor liefhebbers van Café Racers, motoren die in de jaren ’50 tot de jaren ’80 erg populair waren onder jongeren in Europa. De Road Rocket Café Racers Club wil de oude rockers scène van die tijd terug brengen onder de leden. Daarnaast organiseert de club meerdere bijeenkomsten en toerritten. Hospice De Vechtzathe is een overkoepelende stichting voor hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg en hospice ’t Huis de Pastorie te Dalfsen. Beide huizen bieden een thuis aan ernstig (terminaal) zieken, bij wie genezing niet meer mogelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.