Home / archiefcentraal / spannende finales de volleyballers van dalvo

spannende finales de volleyballers van dalvo

Knurft dames A. Klabats heren A. en The Young Ones Gemengd A mogen zich in hun categorie een jaar lang kampioen van Dalfsen noemen. Zij wonnen afgelopen weekend de 56e editie van het DALVO – UNIVÉ zomeravondvolleybaltoernooi. We kregen het volgende verslag opgestuurd:

DALVO – UNIVÉ zomeravondvolleybaltoernooi was, met 41 deelnemende teams, opnieuw een groot succes en de Trefkoele+ een uitstekende locatie. Zeven avonden, veel sportiviteit, veel blijde gezichten en een goede organisatie door volleybalvereniging Dalvo. Dé ingrediënten voor wéér een fijn toernooi. “Het was weer fijn om mee te kunnen doen” en “wij zien elkaar volgend jaar weer” was een veel gehoorde opmerking. Het was weer een toernooi dat alleen maar winnaars kent, namelijk alle ruim 330 deelnemers die er opnieuw een groot sportief en sociaal gebeuren van maakten. Wethouder Ruud van Leeuwen, zelf ook enthousiast scheidsrechter tijdens het toernooi, reikte na afloop de prijzen uit aan de winnaars.

In de heren A poule was het tot de laatste wedstrijden onzeker wie de finale zouden spelen. In een spannende finale voor een volle tribune tussen Klabats en Power was het Klabats dat overtuigend in twee sets de winst wist binnen te halen. Klabats dus voor de derde keer op rij keer kampioen van Dalfsen. Power gaat het volgend jaar opnieuw proberen. De heren B poule leverde een verrassende finale op tussen Hinnik en ASC 62. Een knappe prestatie van ASC`62 dat nog niet eerder in de finale heeft gestaan. In een mooie finale was Hinnik sterk voor ASC`62. Hinnik gaat het volgend jaar proberen in de heren A poule en zullen zich met dit team zeker staande weten te houden.

Bij de dames A poule een bijna standaard finale tussen Playboys en Knurft (Lemelerveld). PLAYBOYS dat al vanaf 1975 aan het toernooi mee doet wilde wel graag weer eens kampioen worden en zette alles op alles om kampioen te worden maar dat lukte weer net niet. Knurft won met 2 – 1 en mag zich dus een jaar lang kampioen van Dalfsen noemen. Het jubilerende Playboys dat ook al vele malen kampioen is geweest werd eervol tweede. De spannende dames B finale ging tussen TOUCHER en debutant Volleymama`s Toucher won met 2 – 1 en is dus kampioen van de B poule en mag volgend jaar naar de A poule.

Nummer 1 en debutant in de gemengde A poule, Foreco was van plan om direct ook maar kampioen te maar had in een mooie finale veel moeite met een goed spelend Molleybal team dat zich kranig verweerde. Eindstand 2 – 1 in het voordeel van het Molleybal team. Verrassend was de finale in de gemengde B poule tussen The Young Ones en Two Four Zij maakten er een zeer spannende finale van waarin The Young Ones uiteindelijk met 2 – 0 aan het langste eind trokken. Zij gaan het volgend jaar proberen in de A poule

Dalvo bedankt de veldsponsoren Univé, Het Oude Station, Hiawatha, Albert Heijn, Auto Knobben, Plinq, Jumbo en de Trefkoele+ voor hun financiële steun aan het toernooi. Zonder deze steun wordt het moeilijk om een dergelijk toernooi te organiseren. De eindstanden, dus ook de poule eindstanden, van 2015 zijn te vinden op www.dalvo.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.