Home / archiefcentraal / singersongwriter frank blueka in dedemsvaart

singersongwriter frank blueka in dedemsvaart

Singer/songwriter Frank Blueka speelt donderdag 14 mei vanaf 17.00 uur op het terraspodium van eetcafé de Kalkwieke in Dedemsvaart tijdens de Hemelvaartse “Tour de Terras”. Hij brengt eigen songs met een Irish Bite en verrassend mooie uitvoeringen van bekende pop en rock songs.

De muziek van rocktroubadour/ Singer-songwriter Frank Blueka typeert zich als soulvol met invloeden uit moderne rock, blues, folk en Iers-Keltische invloeden. Bescheiden, maar wereldwijd worden songs van zijn albums ‘Acoustic Avenue’ en ‘ROOM 88’ gestreamed en op Youtube bekeken. Nu is daar de pure CD “Unplugged Live!”. Grotendeels in het theater opgenomen, nu op pop en amusementspodia gebracht. Een heerlijke sfeer om in te vertoeven. Soms geheel relaxed om bij weg te dromen dan weer vol en bevlogen in een akoestische rockflow op de hem kenmerkende wijze met gitaar, zang en enkele effecten.

Nummers van zijn gloednieuwe album “Unplugged Live!” worden afgewisseld met fraaie uitvoeringen van bekende rocksongs. Dit alles doorspekt met een flinke dosis Ierse invloed. Songs van U2, Bob Dylan, Neil Young, Queen, The Rolling Stones, Nirvana, The Dubliners, John Mayer, Oasis, Pearl Jam, Radiohead, Coldplay, Snow Patrol enzovoort. Kijk voor meer informatie op www.kalwieke.nl en www.frankblueka.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.