Home / archiefcentraal / selectie regioteam hardenberg bekend

selectie regioteam hardenberg bekend

De coaches van het Regioteam hebben de selectie van 2015 bekend gemaakt. Van elke vereniging binnen de gemeente Hardenberg is één speler geselecteerd en de coaches hebben een aantal gastspelers uitgenodigd. Gastspelers zijn spelers die in de gemeente Hardenberg woonachtig zijn (geweest) en nu actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of op topamateurniveau.

In de wedstrijd van 6 juni aanstaande in Kloosterhaar komen de volgende gastspelers in actie: Dirk Muis (Berkum), Leo Scheepmaker (DOS ’37), Erwin Breukelman (HZVV), Menno Heerkes (Heracles) en Tom Heerkes (PEC Zwolle).

Verder zijn geselecteerd : Jelle Brinks (Mariënberg), Erik Hein (EMMS), Lars Kikkert (Bergentheim), Silas Prijs (Kloosterhaar), Dennis Krohne (HHC Hardenberg), Roy Meijerink (Hardenberg ’85), Igor Tangenberg (DKB), Ewout Spijker (Lutten), Dennis Fernim (Balkbrug), Gerjon Otten (Bruchterveld), Richard Seinen (Avereest), Martijn Hamhuis (SCD ’83), Marco Hulst (Dedemsvaart), Jorian Wubs (Gramsbergen) en Kevin Prijs (SVV ’56). Een tweede doelman moet nog geselecteerd worden.

Rick Broek, de topscorer van de gemeente, zou automatisch een plaats in de selectie krijgen. Helaas heeft hij de staf laten weten niet voor het Regioteam in actie te zullen komen.

Presentatie

Donderdagavond 28 mei wordt de selectie in clubhuis ‘Oons Huus’ op sportpark de Polderhoek in Kloosterhaar gepresenteerd aan de pers en andere belangstellenden. De avond begint om 20.00 uur. Die avond geeft oud profvoetballer Rik Platvoet een presentatie/lezing over mental coaching in het (amateur) voetbal. Ook de Hospice Groep Vechtzathe Hardenberg zal zich kort presenteren. Op de avond van de wedstrijd krijgt de hospice een cheque van vijfhonderd euro van de FC Twente All Stars.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.