repair cafe ommen op 9 mei

Er is weer een Repair Café in Ommen op zaterdag 9 mei van 9.00 – 12.00 uur bij Kringloopbedrijf Noggus & Noggus aan de Strangeweg. Een aantal technische vrijwilligers en dames met een naaimachine zitten klaar om mensen die minder handig zijn te helpen met het repareren van allerlei apparaten: koffiezetters, mixers, een föhn, weegschaal, een trui met een gaatje of een broek met een los naadje. Het is de tijd van de voorjaarsschoonmaak en wie weet wat er al jaren in de kast staat aan niet goed werkende apparaten. Neem het mee naar het Repair Café. Gun die spullen een tweede kans. Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden: het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom.

Vrijwilligers

Inmiddels bestaat het Repair Café in Ommen twee jaar en het blijkt in een grote behoefte te voorzien. Ook in Dalfsen en Hardenberg worden regelmatig Repair Cafés gehouden met als resultaat: veel tevreden ‘klanten’ en een groot aantal gerepareerde spullen. Het Repair Café in Ommen is nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica. Wie kan en wil zijn of haar kennis af en toe delen en mensen helpen bij het repareren van kapotte spullen? Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen 0529-453201 www.noggusennoggus.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.