Home / archiefcentraal / prijswinnaars kijk 10x dalfsen

prijswinnaars kijk 10x dalfsen

Prijswinnaars Roan van der Vegt en echtpaar Wink uit Dalfsen kregen onlangs hun prijzen.. Ze deden mee aan de prijsvraag ‘zoek de tien verschillen’ van Kunst om Dalfsen tijdens de uitmarkt in Dalfsen.

In een kraam uit de uitmarkt Dalfsen promootte Kunst om Dalfsen hun eigen kunstweekend dat afgelopen 2 en 3 mei plaatsvond. Het thema van dit weekend was dit jaar: KIJK 10x omdat Kunst om Dalfsen dit jaar 10 jaar bestaat. Om die reden werd hun kraam op de uitmarkt bemand door de identieke tweeling Tom en Gijs, die voor de prijsvraag die dag precies op tien punten van elkaar verschilden, zowel fysiek als qua accessoires. Bezoekers deden dus het ouderwetse spelletje: ‘zoek de tien verschillen’. Dat leverde nogal wat hilariteit op.

Twee deelnemers aan de prijsvraag hebben alle tien verschillen gevonden en genoteerd. Dat was bij de jeugdige deelnemers: Roan van der Vegt uit Dalfsen en bij de volwassen deelnemers: de heer en mevrouw Wink uit Dalfsen. In het oude Postkantoor aan de Bloemendalstraat, waar stichting Kunst om Dalfsen is gevestigd, werden zij respectievelijk verrast met een teken- en schilderpakket (om zelf kunst te gaan maken) en een pakket samengesteld door Enjoy (de cadeauwinkel bij Jopies Groene Wereld) en Carla Bohnert, de kunstenares die haar atelier in het Oude Postkantoor heeft. Beide winnaars waren zeer te spreken over de uitmarkt en zeiden deze volgend jaar opnieuw te willen bezoeken.

Eerste uitmarkt Dalfsen

Eind april is voor de eerste keer uitmarkt Dalfsen georganiseerd door Kunst om Dalfsen. Ondanks het dreigende weer was deze markt volgens de organisatie een daverend succes met optredens van koren, dansgroepen, diverse bands, kinderworkshops, een verhalenvertelster en kramen waarin organisaties zichzelf promootten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.