prijsuitreiking fairplay competitie in kloosterhaar

Het programma rond de voetbalwedstrijd van zaterdag 6 juni tussen het Regioteam en de All Stars van FC Twente krijgt steeds meer vorm. Die zaterdagavond worden ook de geldprijzen uitgereikt aan de winnaars van de Univé Fairplay competitie 2014-2015. VV Avereest is de winnaar geworden van die competitie. Balkbrug en Mariënberg werden respectievelijk tweede en derde. De wedstrijd begint om 18.00 uur en wordt geleid door scheidsrechter Maurice Paarhuis uit Ommen.

Het was ook de bedoeling dat Rick Broek die avond gehuldigd zou worden. Vorig seizoen werd hij topscorer met 38 doelpunten en dit seizoen leidt Broek het klassement met 31 doelpunten. Hij heeft drie goals meer gescoord dan SCD ’83 spits Nick Dekker. Er is nog één competitiewedstrijd te gaan. De topscorer wordt automatisch geselecteerd voor het Regioteam. Helaas heeft Broek de staf laten weten zaterdag 6 juni niet voor het Regioteam in actie te zullen komen.

Presentatie & lezing

Donderdagavond 28 mei wordt de selectie gepresenteerd in ‘Oons Huus’, het clubhuis van de voetbalvereniging Kloosterhaar. Oud-profvoetballer Rik Platvoet houdt die avond een lezing met als onderwerp ‘Mental coaching in het (amateur)voetbal’. De perspresentatie en de lezing is gratis toegankelijk voor belangstellenden. De avond begint om 20.00 uur.

Platvoet gold als een groot talent. In de jaren 1988 tot en met 1995 doorliep hij alle Nederlandse jeugdelftallen tot en met het Olympisch team. Een echte doorbraak kende hij niet. Van 1992 tot 2008 speelde de spits als profvoetballer voor de clubs FC Twente, Heracles Almelo, ADO Den Haag, VVV Venlo en Go Ahead Eagles. Het meest productief was hij in de jaren 1999 tot en met 2003 toen hij voor Heracles Almelo uitkwam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.