paarden ernstig mishandeld in nieuwleusen

In een weiland aan de Westerveen in Nieuwleusen zijn woensdag twee paarden ernstig mishandeld. Van één van de dieren was het geslachtsdeel inwendig verwond, het andere had letsel aan een been. Beide zijn door een dierenarts onderzocht en behandeld.

Volgens de eigenaresse is dat waarschijnlijk rond 17.30 uur gebeurd. “Ik heb de paarden om 18.00 uur binnen gezet en de wonden waren toen nog vers en bloedend. Volgens twee jongens, die aan het werk waren schuin tegenover onze wei, heeft er rond kwart over 5 een zilvergrijze Mercedes bij ons aan de weg stilgestaan. Het is onvoorstelbaar dat iemand dit doet en hier plezier aan beleeft!”

Weet jij meer over deze mishandeling, bel dan de politie via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.