Home / archiefcentraal / paarden ernstig mishandeld in nieuwleusen

paarden ernstig mishandeld in nieuwleusen

In een weiland aan de Westerveen in Nieuwleusen zijn woensdag twee paarden ernstig mishandeld. Van één van de dieren was het geslachtsdeel inwendig verwond, het andere had letsel aan een been. Beide zijn door een dierenarts onderzocht en behandeld.

Volgens de eigenaresse is dat waarschijnlijk rond 17.30 uur gebeurd. “Ik heb de paarden om 18.00 uur binnen gezet en de wonden waren toen nog vers en bloedend. Volgens twee jongens, die aan het werk waren schuin tegenover onze wei, heeft er rond kwart over 5 een zilvergrijze Mercedes bij ons aan de weg stilgestaan. Het is onvoorstelbaar dat iemand dit doet en hier plezier aan beleeft!”

Weet jij meer over deze mishandeling, bel dan de politie via 0900-8844.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.