Home / archiefcentraal / ozc gedegradeerd naar derde klasse

ozc gedegradeerd naar derde klasse

OZC Ommen ging vanmiddag met ruime cijfers onderuit op bezoek bij DZC’68, het werd 6-1 voor de ploeg uit Doetinchem. Doordat DZSV wel een punt haalde is OZC nu gedegradeerd in de 2e klasse H.

Voorafgaand aan het duel stonden OZC en DZSV beide op 23 punten in 2H en moesten zij vandaag op de laatste speelronde nog uit gaan vechten wie er naast hekkensluiter Kloosterhaar direct zou degraderen naar de 3e klasse.

OZC ging vanmiddag op bezoek bij DZC’68, de nummer vijf van de ranglijst en DZSV had het op papier zelfs nog iets lastiger. DZSV moest namelijk op bezoek naar kampioen Be Quick’28. OZC ging zelf een kansloze middag tegemoet en was na de ruime 6-1 nederlaag afhankelijk van het resultaat in Zwolle.

Na het laatste fluitsignaal moest de ploeg uit Ommen vervolgens met lede ogen toe zien dat Be Quick’28 in eigen huis niet van DZSV had kunnen winnen, het werd 0-0, waardoor DZSV wél het broodnodige puntje in de wacht wist te slepen. OZC Ommen is hiermee officieel gedegradeerd uit 2H en komt volgend seizoen uit in de 3e klasse.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.