ozc c1 sluit topseizoen in stijl af

De spelers en begeleiders van C1 van OZC uit Ommen hebben een geweldig voetbaljaar achter de rug. Afgelopen zaterdag werd het seizoen afgesloten met een overwinning in de finale van het grote Komm Mit toernooi. In totaal werd er in het Hemelvaartsweekeinde 7 keer tegen een Duitse ploeg gespeeld en er werd 7 keer gewonnen. Een prachtige prijs voor de enige Nederlandse ploeg tussen 17 Duitse teams. De topscorer van het toernooi was ook een OZC’er en, zeker zo belangrijk: de ploeg kreeg in die 7 wedstrijden geen enkele goal tegen.

Maar het meest tevreden zal de staf (onder leiding van trainer/coach Marcel Schuur) zijn over het verloop in de competitie. OZC C1 werd ongeslagen kampioen. De jongens maakten in 25 wedstrijden 147 doelpunten en kregen er slechts 12 tegen. Zo promoveert de C1 naar de Eerste Klasse en dat was reden voor een groot feest. Een echt topseizoen dus.