Home / archiefcentraal / nostalgisch vechtdal centraal 5 mei

nostalgisch vechtdal centraal 5 mei

In een oud fotoalbum vond Jan Kampman deze foto, gemaakt op 5 mei 1956 tijdens de onthulling van de gedenkplaquette aan de muur van het oude gemeentehuis aan de Markt in Ommen. Het herdenkingsmonument, gemaakt door Titus Leeser die destijds in het witte huis bij kasteel Eerde woonde, is later verplaatst naar het nieuwe gemeentehuis aan de Chevalleraustraat. Op de foto van links naar rechts: Jan Kampman, Cor Zandbergen, Johannes Lefitar, Gerrit Steen en Bé Steen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.